Select Page

Kako se povezati sam s sabo, poslušati sebe

in zaupati svoji intuiciji

Zaenkrat ni odprtega termina za delavnico.

Te zanima kdaj in kje bo naslednja? Prijavi se in te obvestim!

Ja sobota je bila nora… všeč mi je bil uvod, da smo zbudile svoje čute in se sprostile.

Lepo si vodila meditacije v več korakih in nam dala čas, da začutimo svoje telo in kje se nam pojavijo občutki… da smo s pomočjo narave izrazile sebe. Vsaj zase lahko rečem da sem poslušala svoje telo in počela stvari ki so mi vzbudile čudovite občutke radosti, razigranosti, svobode in občutek da sem živa. in dobila sem odgovor, po katerega sem prišla.

Super si izbrala lokacijo saj smo imele na voljo vse…samo še kopanje je manjkalo 🙂

Definitivno je bilo srečanje navdušujoče in zakladnica ženske energije

Alenka Japelj Havle

Delavnica v naravi z Agni ❤ je v meni prebudila ženskost.

Všeč mi je bilo predvsem to, da smo skupaj ustvarile varen prostor, kjer smo lahko bile popolno nepopolne. Skozi čutenje, meditacijo in pogovor smo ubrale pot do sebe, ki je v današnjem svetu postala skoraj zanemarljiva.

Po delavnici najprej spala, spala in še enkrat spala. Očitno sem res rabila počitek. Ko sem tega dobila, se regenerirala sem zbrala nove moči za ustvarjanje in realizacijo projetkov na katerih delam že nekaj časa. Za to sem neskončno hvaležna.

Hvala Agni, krasna izkušnja! Čakam na ponovno povabilo 🙂

Danica Tajčman

Po mojem mnenju se ženske premalo zavedamo, koliko zares lahko damo ena drugi, preko pogovora ali pa v tišini, energijsko. Ta delavnica ti pokaže oboje.

Agni te obenem vodi po drugi strani pa spusti, da si kar si. Prebudi v tebi tisto kar vedno pozabljamo… kdo v resnici sploh smo. Kaj smo. Energija. In ne telo.

Vesela sem za vse dame, ki sem jih spoznala in s katerimi smo skupaj dihale nekaj uric. Vabim vse, da naj se prepustijo. ❤️

Špela Jerič

Draga Agni, to sobotno dopoldne, ko smo se dobile ob jezeru, se sezule in dve uri hodile bose po kamenčkih, slami, mrzlem potoku, blatu in mehki z roso pokriti travi, nekaj neverjetnega. Kakšni občutki so se mi porajali po celem telesu in na koncu preplavili moja čustva … Zgodilo se je nekaj, kar sploh nisem pričakovala in za to izkušnjo sem ti neizmerno hvaležna.

Popotovanje se je pričelo z meni dolgo pozabljeno in malček neprijetno izkušnjo, hojo po ostrih kamenčkih, ki se je nadaljevala v nežno božanje, masiranje in razvajanje mojih bosih podplatov. In ko sem odmislila vse kar se je v tistem trenutku dogajalo s stopali, sem se pričela zavedati sebe, svoje notranjosti in svojega jaza.

Toliko zanimivih občutkov, globokih misli, očiščevanja svojih notranjih problemov, ki sem se jih kar naenkrat zavedala s tako jasnimi mislim, ki so kar privrela na dan, da so me žgale v plučih, že od otroških dni nisem doživela.

Še sedaj, ko pišem o tem, ne morem verjeti, kaj lahko naredi čisti stik z naravo, bosa hoja, ležanje v travi in biti sam s seboj. Občutek, ko ležiš v travi in opazuješ življenje okoli sebe, rožice, trave, liste, čebele, mravlje, žuželke, pod podplati pa čutiš mokro travo in zemljo, ki se počasi prebuja, je res neverjeten in te popelje v čisti svet, na katerega si že pozabil. V tebi se prebudijo čustva, ki si jih pozabil ali pa le potlačil. Kar naenkrat začutiš praznino v sebi in lahkotnost, ki zajame celo telo. Počutiš se tako majhnega, lahkega in svobodnega, da bi lahko kar poletel. In na koncu se zaveš, da si se tako počutil kot otrok, ko si bil res še čist in neobremenjen. Takrat se ti porajajo vprašanja, zakaj si to danes kar si, kdo si, zakaj si tukaj, zakaj, zakaj, zakaj …

Za vse to kar sem doživela in kar me je poneslo na čisto drugo raven zavedanja, sem ti neizmerno hvaležna in vesela, da si mi pomagala (ponovno) spoznati svoj notranji jaz.

Alenka Cebron Kulauzović

Z Agni sem odšla na njeno delavnico v naravi, poiskat odgovore na vprašanja. Odgovore sem potem našla v naravi. Ta dan je bil več kot popoln. Štartali sva iz Lj in se podali na idilično lokacijo na obrobju mesta. Iz parkirišča nas je pot vodila v neznano, bosonoge in brez telefona, smo se podale par urnemu iskanju odgovorov. Konekšen z naravo je bil naš wi-fi

Ob travi, potoku in blatu, drevesih, metuljih in pticah in vsemu živemu, pozabiš na kruti svet realnosti. Breskrbno smo sedele v travi in odkrito brez zadržkov govorile o problemih in vprašanjih. Le-te smo postile na tistem prostranem travniku blizu jezera in se podale odgovorom naproti. V senci gozda in šumu potoka – Agni res zna izbrati lokacije za posamezne faze procesa ❤️, smo svoje dvome predale vodi in pustle naravi, da pokaže svojo veličino.

Sama sem si ob potočku našla svoj popolni kotiček, noge so počivale v mrzlem potočku in opazovala sem naravo okoli sebe. Nepopisni vulkan občutkov in informacij me je čisto prevzel.❤️ Dobila sem tudi “nalogo”, da na svoji poti poberem kamenček, ki me bo poklical, in mene sta poklicala kar dva. Ob podrobnem pregledu mojih najdb mi je zaigralo srce, bila sta dva kamencka v obliki srca, tako drugacna in različna in iz povsem različnih mest na moji poti, a bila sta eno. Kot sestavljanka se je odgovor zlil v eno. WAUUUUUU !!!

Vse kar lahko rečem je to, da mi je Agni pokazala pot do sebe, do odgovorov in svobode. Ko sem po parih urah zapuščala ta čarobni kraj, je bila moja duša čista in srce je radostno igralo, nasmeh na mojem obrazu pa je svetil močneje kot sonce!! Agni hvala ti za to iskusnjo. ❤️ Life is good.

Nina Benda

Zaenkrat ni odprtega termina za delavnico.

Te zanima kdaj in kje bo naslednja? Prijavi se in te obvestim!